Cosmic Woman in CHANGE

"Tessa is vanaf 2015 de nieuwe, vaste columniste voor het magazine CHANGE. Ze schrijft hierin over haar kosmisch bewustzijn en deelt praktische tips voor het creeren van een multidimensionaal bewustzijn." 

Cosmic Woman is de spirituele autobiografie van Tessa Koop. Ze heeft verschillende boeken in opdracht geschreven maar dit is haar eerste eigen publicatie. 
Via haar columns in CHANGE houdt zij haar lezers op de hoogte van het creatieproces. tessa 150223_13

Tessa begint haar verhaal in 2012. Al lange tijd heeft zij twee wensen: ingewijd worden in de mysteries van het leven en schrijfster worden van esoterische boeken, waarin ze haar ervaringen optekent. In antwoord op haar vraag krijgt zij contact met een groepsenergie die zich de 13 Kosmische Grootmoeders noemt. Via dertien maanfasen trainen zij haar in het ontwikkelen en gebruiken van haar vrouwelijke kwaliteiten, in verbinding met Moeder Aarde. 

Dit proces leidt ertoe dat zij zich steeds meer bewust wordt van haar kosmisch erfgoed, haar verbinding met 'sterrenmensen' en de daarbij behorende vermogens. Het maakt van haar een moderne sjamaan, die het leven steeds meer ziet als een Spel waarin zij medeschepper is en het universum beschouwt als haar natural playground. 

 

Fotografie: Karen Scheffers